Laatste nieuws

Update van ons kantoor en uit onze sector

Maatregelen inzake Covid 19

16-03-2020

In navolging van de maatregelen en richtlijnen van de diverse overheden, zullen ook onze advocaten hun steentje bijdragen om de verspreiding van het virus zo veel als mogelijk te beperken.

Onze advocaten blijven verder werken, doch consultaties en besprekingen gebeuren tot nader bericht enkel nog telefonisch en elektronisch. U kan telefonische besprekingen aanvragen via de gekende kanalen. De advocaten leggen dan deze besprekingen vast in hun agenda.

Persoonlijke aanwezigheden van partijen zelf is niet meer noodzakelijk op rechtbanken en wordt door justitie zelfs afgeraden. Onze advocaten zullen indien nodig en in het belang van uw dossier wel verder de zittingen op de rechtbank volgen. Wij zijn zelf ook onderhevig aan de richtlijnen en regels die de overheden ons opleggen en doen er alles aan om uw dossier zonder oponthoud verder te zetten.

Wij wensen iedereen die in deze omstandigheden op persoonlijk en/of professioneel vlak hinder ondervindt, veel moed en vooral ook een positieve kijk op de afloop!